17.12.2014

Jäsentiedote 14/2014

1. Apteekkien henkilöstöjohdon päivät 19.-21.5.2015 – ohjelma
2. Matkakustannusten korvaukset ja luontoisetujen verotusarvot vuonna 2015
3. Vähittäismyymälöiden aukioloajat vuonna 2015
4. Apta SoMessa

1. Apteekkien henkilöstöjohdon päivät 19.-21.5.2015 – ohjelma

Kevään henkilöstöjohdon koulutuspäivien seminaariohjelma on julkaistu. Koulutuspäivät järjestetään ennakkotiedon mukaisesti Päivä Tukholmassa –risteilynä Helsingistä uudistuneella Silja Serenadella.

Ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan tulevaisuuden kehityssuunnista ja keskustelemaan henkilöstöjohdolle tärkeistä kysymyksistä asiantuntijoiden johdolla sekä nauttimaan rennosta tunnelmasta kollegojen seurassa.

Päivien ohjelmaan ja tarkempiin tietoihin voit tutustua tästä.

Seminaarin hinta on 690 € /2-hengen A-hytissä. Yhden hengen A-hytin lisämaksu on 100 €. Olemme varanneet myös muutamia DeLuxe –luokan hyttejä. Niitä voi tiedustella Miia Luukkaiselta (miia.luukkainen(a) kauppa.fi). Nopeat syövät hitaat!

Ilmoittaudu koulutukseen mahdollisimman pian, viimeistään 21.4. ilmoittautuminen onnistuu parhaiten osoitteessa https://apta.fi/koulutukset/.

Voit myös ilmoittautua suoraan tästä linkistä.

2. Matkakustannusten korvaukset ja luontoisetujen verotusarvot vuonna 2015

Verohallituksen vahvistamat luontoisetujen laskentaperusteet ja verovapaat matkakustannusten korvaukset vuodelle 2015 löytyvät matkakustannusten korvaukset täältä ja luontoisetujen verotusarvot täältä.

Kotimaan kokopäiväraha on 40 €, osapäiväraha 18 € ja kilometrikorvaus oman auton käytöstä 44 senttiä/km.

3. Vähittäismyymälöiden aukioloajat vuonna 2015  

Luettelo vähittäismyymälöiden sunnuntai- ja aattopäivien aukioloajoista vuonna 2015 löytyy täältä.

Aukiolorajoitukset eivät koske apteekkeja, mutta niitä voidaan käyttää hyväksi apteekkien aukioloja ja työvuoroja suunniteltaessa.

4. Apta SoMessa

Apteekkien Työnantajaliitto näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Aptan sivut löydät facebookista www.facebook.com/apta.fi ja Twitteristä https://twitter.com/apta_fi. Saa tykätä!