16.–17.5.2024 | Seminaari

Henkilöstöjohdon päivät 2024

Apta järjestää jäsenistölleen vuosittaisen, kaksipäiväisen seminaarin, jonka sisältö koostuu henkilöstöjohtamisen teemoista sekä ajankohtaisista työmarkkinoihin, elinkeinoelämään sekä eläkkeisiin liittyvistä aiheista. Seminaaripäivien aikana tarjoutuu monia tilaisuuksia verkostoitua kollegoiden sekä apteekkien tärkeiden sidosryhmien edustajien kanssa. Seminaariohjelman ulkopuolella on mahdollisuus rentoutua kylpylässä.

Henkilöstöjohdon päivät 2024 | 16.–17.5.2024

Seminaari alkaa torstaina 16.5.2024 klo 12.00 (lounas klo 11.00 alkaen) ja päättyy perjantaina 17.5.2024 klo 15.00.

Tilaisuus on suunnattu apteekkareille ja apteekin esihenkilöille.

Tänä vuonna saat ajankohtaista tietoa ja esimerkkejä johtamisesta ja muutokseen valmistautumisesta. Kuulet ajankohtaista tietosuojaan liittyvistä asioista sekä ajankohtaisia asioita työlainsäädännön uudistuksiin liittyen. Käsittelemme myös sekä ammatillisen kuntoutuksen keinoja että työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyn keinoja. Emmekä tänäkään vuonna unohda käydä läpi erilaisia työsuhteisiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia läpi.

Puhujina ja asiantuntijoina tapahtumassa ovat muun muassa Kirsi Piha, joka on yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti, tietokirjailija ja muutoksentekijä, Elinkeinoelämän Keskusliiton Työelämä -vastuualueen johtaja Ilkka Oksala sekä Jutta Nieminen ja Asta Salo, jotka ovat työsuhteiden tietosuojaan erikoistuneet asianajajat Castren & Snellmanilta.

Hinnat (sisältävät 2 -päiväisen seminaarin, lounaat, illallisen juomineen sekä majotuksen):

  • 1 hh 850 €/hlö ja 2 hh 800 € / hlö
  • Valinnainen meno-paluukuljetus 50 €/hlö (Rautatientori – Haikko – Rautatientori)
  • Mikäli samasta apteekista osallistuu useita henkilöitä, seuraavat saavat – 20 % alennuksen osallistumishinnasta.

Ilmoittaudu viimeistään 15.4.2024!