8.11.2012

Jäsentiedote 9/2012

APTAN koulutukset vuonna 2013

Vuosilomapäivä

To 7.3.2013 Helsinki, Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8 (Pitäjänmäki),

klo 9.30 – 16.00.

To 21.3.2013 Kuopio, Hotelli Scandic, Satamakatu 1, klo 9.30 – 16.00.

Päivän tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujalla on kokonaiskuva vuosiloman ansaitsemisen, antamisen sekä lomapalkan laskemisen ja lomaltapaluurahan kannalta keskeisistä asioista. Käymme läpi aiheeseen liittyvät lain ja työehtosopimuksen määräykset. Koulutus on tarkoitettu apteekkareille ja apteekeissa vuosiloma- ja palkanlaskenta-asioita hoitaville henkilöille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Helsinkiin tästä ja Kuopioon tästä.

Työsuhdepäivä

Pe 12.4.2013 Oulu, Sokos Hotel Eden, Holstinsalmentie 29, klo 10.00 -16.30.

 Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen solmimiseen liittyvät perusasiat, kuten työsopimuksen tekemisessä huomioitavat seikat. Lisäksi päivän tavoitteena on oppia miten toimit oikein, kun työsuhde joudutaan päättämään yksilösyillä ja mikä merkitys on työnantajan työnjohto-oikeudella. Kertaamme myös työvoiman vähentämiseen liittyvät menettelytavat, joita on noudatettava silloin kun kyse on taloudellisista ja tuotannollisista syistä johtuvista irtisanomisista, lomauttamisista tai osa-aikaistamisista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Apteekkien työmarkkinaseminaari

Ke – Pe 15.-17.5.2013, Viking Line, M/S Gabriella, Tukholman risteily. Seminaarin teemoina ovat ajankohtaiset työmarkkina-, HR-, elinkeino-, ja eläkekysymykset. Toivomme proviisorien ja vähemmän aikaa yrittäjinä toimineiden apteekkarien entistä runsaampaa osallistumista. Tule oppimaan uutta, päivittämään tietojasi sekä tapaamaan kollegoitasi ja tuttujasi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Palkanlaskentapäivä

To 10.10.2013 Helsinki, Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8 (Pitäjänmäki), klo 10.00 – 16.30.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat kuvan apteekkialan palkanmääräytymiseen ja maksamiseen liittyvistä keskeisistä periaatteista. Päivän aikana käydään läpi myös työehtosopimuksen mukaiset lisä- ja ylityömääräykset sekä erilaisten poissaolotilanteiden vaikutukset palkkamaksamiseen (esim. sairaus, tilapäiset poissaolot jne.).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.