25.1.2018

Jäsentiedote 2/2018

1. Työehtosopimusneuvottelut Pamin kanssa jatkuvat
2. Apteekkierää koskevan webinaarin ilmoittautuminen on avattu
3. Henkilöstöjohdon Päivien 17.-18.5.2018 ohjelma on julkaistu
4. SAK järjestää mielenilmauksen aktiivimallia vastaan pe 2.2.

1. Työehtosopimusneuvottelut Pamin kanssa jatkuvat

Työehtosopimusneuvottelut apteekin työntekijöiden työehtosopimuksesta ovat jatkuneet hyvässä hengessä. Olemme keskustelleet neuvottelutavoitteista ja esittäneet tekstimuutosesitykset. Neuvottelut jatkuvat edelleen ja tiedotamme neuvottelujen edistymisestä ja jäsentiedotteilla.

2. Apteekkierää koskevan webinaarin ilmoittautuminen on avattu

Apteekkierän jakaminen ja paikallinen sopiminen -koulutus järjestetään ke 7.3.2018, kello 16.00-18.00 webinaarina yhteistyössä Farmasialiiton kanssa. Webinaari on maksuton. Webinaarilinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään maanantaina 5.3. 

Kouluttajina ovat Aptan ja SFL:n asiantuntijat. 

Voit ilmoittautua koulutukseen tästä.

3. Henkilöstöjohdon Päivien 17.-18.5.2018 ohjelma on julkaistu

Miten edistää työkykyä ja tukea työhyvinvointia? Miten pulmatilanteita ratkotaan oikea-aikaisesti? Mitä velvoitteita EU:n tietosuoja-asetus tuo? Vastaukset näihin sekä moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin saat apteekkien henkilöstöjohdolle suunnatusta kaksipäiväisestä seminaarista.  

Yrittäjyyden ja organisaatiouudistuksen ammattilainen Petri Rajaniemi kertoo työelämän muutoksesta ja avaa uusia näkökulmia kilpailuun ja kasvuun. Seminaarissa kuulet myös apteekkien tämän hetken tärkeimmistä edunvalvontateemoista ja saat tiiviin kertauksen paikallisen apteekkierän pelisäännöistä. Laajan luento-ohjelman lisäksi tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa.  

Tervetuloa kehittämään ammattitaitoasi ja päivittämään tietojasi ajankohtaisista aiheista! 

Seminaari on tarkoitettu apteekkareille sekä apteekissa esimiesasemassa työskenteleville proviisoreille.   

Ilmoittaudu nyt tästä. Ilmoittautuminen on avoinna 23.4.2018 asti. 

Tarkempaan ohjelmaan voit tutustua tästä.

4. SAK järjestää mielenilmauksen aktiivimallia vastaan pe 2.2.

Kyseessä on poliittinen lakko, jonka ensisijaiset tavoitteet eivät liity työehtoihin vaan, asioihin joilla ajetaan poliittisia tai yhteiskunnallisia päämääriä. Mielenilmaus järjestetään perjantaina 2.2.2018 Helsingin Senaatintorilla kello 11-13. Tästä saattaa aiheutua työrauhahäiriöitä myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla. 

Palvelualojen ammattiliitto Pam on ilmoittanut verkkosivuillaan kannustavansa kaikkia Pamilaisia osallistumaan SAK:n järjestämään mielenosoitukseen. 

Mieltään voi ilmaista myös ammattiliittoon kuulumaton. 

Lisää poliittisista mielenilmauksista voit lukea täältä