Jäsenhakulomake/jäsenedut

Tervetuloa Apteekkien työnantajaliitto ry:n jäseneksi!

Apteekkien työnantajaliiton jäsenyys tuo automaattisesti Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsenyyden. Kun apteekki hakee Apteekkien työnantajaliiton jäsenyyttä, se sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä. Säännöt ovat luettavissa tästä.

Apteekkien työnantajaliitto (Apta) ry on Yhteisen Toimialaliitto (YTL) ry:n liittojäsen. YTL on EK:n jäsenliitto ja tätä kautta Apta on Elikeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

Liiton jäsenmaksu päätetään liittokokouksessa. Vuonna 2022 se on 0,125% edellisen vuoden palkkasummasta sisältäen vuokratyövoiman käytön arvonlisäverottomat kustannukset, kuitenkin vähintään 225 euroa.  Tämän lisäksi kerätään EK:n jäsenmaksu. Vuoden 2023 jäsenmaksuun tulee -15 % alennus vuoden 2022 jäsenmaksutasosta.

Liity täyttämällä alla oleva jäsenhakemus

Aptan jäsenpalvelut

Yhteistyökumppanien Aptan jäsenille tarjoamat edut

Hyvinvointivalmennusta etuhintaan

Apta tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden etuhintaisen mielen hyvinvointiin tarkoitettuun oppimisympäristöön TUUMAA educationilta. Jäsenet voivat ostaa hyvinvointivalmennusta omalle tiimilleen. Aptan jäsenalennus on -18 %.

Lue lisää tästä.

Valmennus vahvistaa tunnetaitoja, vuorovaikutusta, jaksamista ja mielen hyvinvointia, kehittää itsemyötätuntoa, mentalisaatiota, palautumista ja itsensä johtamistaitoja sekä ehkäisee stressiä, uupumista, ristiriitatilanteita ja mielen haasteita.

Materiaali on helppokäyttöinen ja suunniteltu kulkemaan arjessa mukana.

Tuumaan oppimisalustaa voi käyttää, lähtökohdista riippumatta, mielen hyvinvoinnin kehittämiseen ja omaan jaksamiseen. Tuumaan avulla ehdit puuttua haasteisiin ennen kuin ne eskaloituvat.

Valmennuksen hinta Aptan jäsenille on

  • 2624 € + alv. yksi tiimi max. 20 hlöä (norm. hinta 3200 e + alv)
  • 118,9 € +alv. / hlö, kun osallistujia yli 20 hlöä (norm. hinta 145 € +alv/hlö)

Valmennuksen jälkeen oppimisympäristön käyttö

  • 25 € + alv. / kk, alle 20 hlöä
  • 15 € + alv. / kk, yli 20 hlöä

Oikeusapu

Yhteistyökumppanin palvelut on tarkoitettu avuksi sellaisten oikeudellisten asioiden hoitoon, joita Aptan neuvontapalvelut eivät kata.  

Mahdollisia oikeudenkäyntejä varten jokaisen apteekkarin kannattaa ottaa kattava oikeusturvavakuutus mahdollisia työsuhderiitaoikeudenkäyntejä varten.

Työsuhdejuristit

Liiton jäsenillä on mahdollista saada oikeudenkäyntipalveluita Työsuhdejuristit Oy:stä jäsenhintaan. Työsuhdejuristit on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n omistama yhtiö ja erikoistunut työsuhderiitojen hoitoon esimerkiksi käräjäoikeuksissa. EK:n jäsenhinta 240 €/t (alv 0).

Asianajotoimisto Roihu Oy

Roihu tarjoaa Aptan jäsenille työoikeusprosesseihin liittyviä palveluja, jotka Aptan jäsenet saavat sopimushintaan 240 €/t (alv 0). Roihu on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta.

Kaikki yhteistyökumppaninamme olevat asianajotoimistot ovat Suomen asianajajaliiton jäseniä.