Jäsenhakulomake ja jäsenedut

Tervetuloa Apteekkien työnantajaliitto ry:n jäseneksi!

Apteekkien työnantajaliiton jäsenyys tuo automaattisesti Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsenyyden. Kun apteekki hakee Apteekkien työnantajaliiton jäsenyyttä, se sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä. Säännöt ovat luettavissa tästä.

Apteekkien työnantajaliitto (Apta) ry on Yhteisen Toimialaliitto (YTL) ry:n liittojäsen. YTL on EK:n jäsenliitto ja tätä kautta Apta on Elikeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

Liiton jäsenmaksu päätetään liittokokouksessa. Vuonna 2024 Apteekkien työnantajaliiton jäsenmaksu, joka on 0,125 % edellisen vuoden palkkasummasta sisältäen vuokratyövoiman käytön arvonlisäverottomat kustannukset, kuitenkin vähintään 225 euroa. Tämän lisäksi kerätään EK:n jäsenmaksu.

"*" näyttää pakolliset kentät

Apteekkia koskevat tiedot

Apteekin osoite
Apteekkarin henkilökohtainen numero
Apteekkarin sähköpostiosoite

Muu yhteyshenkilö

Muu yhteyshenkilö (mikäli jäsenposti halutaan apteekkarin lisäksi muille henkilöille). Haluttaessa jäsenposti voidaan toimittaa myös useammalle henkilölle. Ilmoitettava nimet ja yhteystiedot.
Apteekin puhelinnumero
Apteekin sähköpostiosoite

Jäsenmaksun määräytymistiedot

Jäsenmaksu perustuu apteekin edellisen vuoden palkkasummaan. Henkilömäärä ratkaisee apteekin äänimäärän liittokokouksessa. Osa-aikaiset lasketaan täytenä mukaan. Osan vuotta työskennelleet lasketaan työkuukausien suhteessa mukaan. Poissaoleva (mm. äitiyden, sairauden vuoksi) lasketaan mukaan.
Luontoisetuineen ja lomarahoineen, euroa/vuosi
henkilöä
Mikäli uusi apteekkari on aloittanut apteekissa kuluvana vuonna
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.