Jäsenhakulomake/jäsenedut

Tervetuloa Apteekkien työnantajaliitto ry:n jäseneksi!

Apteekkien työnantajaliiton jäsenyys tuo automaattisesti Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsenyyden. Kun apteekki hakee Apteekkien työnantajaliiton jäsenyyttä, se sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä. Säännöt ovat luettavissa tästä.

Apteekkien työnantajaliitto (Apta) ry on Yhteisen Toimialaliitto (YTL) ry:n liittojäsen. YTL on EK:n jäsenliitto ja tätä kautta Apta on Elikeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen.

Liiton jäsenmaksu päätetään liittokokouksessa. Vuonna 2020 ja 2021 se on 0,125% edellisen vuoden palkkasummasta sisältäen vuokratyövoiman käytön arvonlisäverottomat kustannukset, kuitenkin vähintään 225 euroa.  Tämän lisäksi kerätään EK:n jäsenmaksu.

Aptan jäsenpalvelut

Yhteistyökumppanien Aptan jäsenille tarjoamat edut

Yhteistyökumppanin palvelut on tarkoitettu avuksi sellaisten oikeudellisten asioiden hoitoon, joita Aptan neuvontapalvelut eivät kata.  

Mahdollisia oikeudenkäyntejä varten jokaisen apteekkarin kannattaa ottaa kattava oikeusturvavakuutus mahdollisia työsuhderiitaoikeudenkäyntejä varten.

Asianajotoimisto Roihu Oy

Roihu tarjoaa Aptan jäsenille työoikeusprosesseihin liittyviä palveluja, jotka Aptan jäsenet saavat sopimushintaan 240 €/t (alv 0). Roihu on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto, jolla on vahvaa erityisosaamista myös useilta muilta oikeudenaloilta.

Kaikki yhteistyökumppaninamme olevat asianajotoimistot ovat Suomen asianajajaliiton jäseniä.

Liity täyttämällä alla oleva jäsenhakemus