1.6.2022

Tervetuloa ilmaisiin työpajoihin: oman sekä henkilöstön osaamisen arviointi ja kehittäminen – vain pari paikkaa vapaana

Hyödynnä jäsenetusi ja tule mukaan uuteen työelämäinnovaation kokeiluun, jossa pienten ja keskisuurten apteekkien johdon osaamista ja oppimista kiihdytetään vertaisoppimisen ja kumppanuuksien kautta. 24.8. aloittavassa elo-syyskuun ryhmässä on vielä muutama vapaa paikka. Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakko-osaamista.

Ota haltuun elinikäisen oppimisen teemat – ilmoittaudu heti!

Tämä jatkuvaan oppimiseen, luottamukseen ja yhteistyöhön rakentuva malli sopii hyvin pienyrittäjien apteekkialalle, jossa osaaminen ja kehitys on kaiken A ja O. Ajankohtaisessa valmennuksessa otat haltuun paitsi omaan, myös henkilöstösi osaamiseen, oppimiseen ja kehittymiseen tarvittavia arviointityökaluja.

Verkkototeutus mahdollistaa osallistumisen ympäri Suomen.

Pilotti liittyy TYÖ2030-ohjelmaan.

Mitä osallistuminen antaa ja mitä se vaatii?

Osallistujalta ei vaadita mitään ennakko-osaamista, riittää innostus ja halu oppia. Oma osaaminen vahvistuu monin tavoin samanaikaisesti: omien ajatusten kirkastuminen, vertaisoppiminen kollegoilta eri puolelta Suomea, sekä myös fasilitaattorin ja valmentajan johdolla. Samalla mahdollistuu oman henkilökunnan osaamisen arviointi ja kehittäminen.

Pilottiin osallistuminen on maksutonta eikä vaadi matkustamista. Ajankäyttö on n. 7–8 tuntia, joista yhteistä aikaa 3 x 2 h muutaman viikon aikana. Työpajat on sijoitettu aamuihin, jotta osallistuminen mahdollisimman vähän vaikuttaisi arjen työjärjestelyihin.

Vertaisoppimisen työpajojen ajankohdat:

ELOKUUN RYHMÄ

Keskiviikko 24.8. klo 8.00–10.00
Maanantai 29.8. klo 8.00–10.00
Perjantai 2.9. klo 8.00–10.00
 

Miten pääsen mukaan?

Kymmenen ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittaudu elokuun ryhmään tästä linkistä: Vertaisoppimisen verkostotapaamiset, elokuu 2022

Annamme mielellämme lisätietoa, joten kysy rohkeasti lisää Aptan asiantuntijoilta tai valmentaja Riitta Hyppäseltä: riitta.hyppanen(at)cmhr.fi.

Tervetuloa kehittämään osaamistasi!

Uutista on muokattu 20.6.2022 ja 17.8.2022.