19.12.2014

Medlemsinfo 14/2014

1. Program för kursen för personalledningen i apotek 19-21.5.2105
2. Ersättning för resekostnader och beskattningsvärdet av natura förmåner år 2015
3. Öppettiderna i minuthandeln år 2015
4. Apta i SoMe

1. Program för kursen för personalledningen i apotek 19-21.5.2015

Programmet för vårens utbildningsdagar för personalledningen i apotek har publicerats. Kursen arrangeras i enlighet med förhandsuppgifterna som en kryssning till Stockholm från Helsingfors på den förnyade Silja Serenade.

Kursen är ett enastående tillfälle att komma med och lyssna på utvecklingsplanerna för framtiden och att diskutera viktiga frågor för personalledningen under ledning av experter samt att njuta av ledig samvaro i sällskap av kolleger.

Bekanta dig med programmet och närmare uppgifter här.

Priset för seminariet är 690 € / i 2-personers A-hytt. Tilläggspriset för en persons A-hytt är 100 €. Vi har också reserverat några DeLuxe-hytter. Kontakta Mia Luukkainen (mia.luukkainen@kauppa.fi) i fråga om dessa hytter. Det lönar sig att vara tidigt ute.

Anmäl dig så snabbt som möjligt, senast 21.4, det går bra att anmäla sig under adress https://apta.fi/koulutukset/

Du kan också anmäla dig direkt på denna länk. 

2. Ersättningar för resekostnader och beskattningsvärdet av natura förmåner år 2015

De av skattestyrelsen fastställda beräkningsgrunderna för natura förmåner och ersättningarna för skattefria resekostnader för år 2015 finns här och här.

Heldagsdagtraktamentet för resor i hemlandet är 40 €, det partiella dagtraktamentet 18 € och kilometerersättningen för bruk av egen bil är 44 cent/kilometer.

3. Öppettiderna i minuthandeln år 2015

En förteckning över öppettiderna i minuthandeln på söndagar och kvällar före helg år 2015 finns här. Begränsningarna i öppettiderna gäller inte apoteken, men man kan använda sig av dem när man i apoteken planerar öppettider och arbetsskift.

4. Apta i SoMe

Apotekens arbetsgivarförbund syns också i de sociala medierna. Förbundets hemsida finns i facebook under adressen www.facebookcom/apta.fi och i Twitter under adressen https://twitter.com/apta _fi. Tyck till!