Henkilöstöjohdon päivät 2022 | 19.–20.5.2022

Onnistu johtamisessa ja esimiestyössä

Henkilöstöjohdon päivät keskittyvät esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen sekä muihin apteekin arkea monipuolisesti parantaviin teemoihin. Tänä vuonna Haikon kartanossa järjestettävä kaksipäiväinen seminaari tarjoaa uusia ajatuksia ja inspiraatiota oman työn ja työyhteisön kehittämiseen, käytännön vinkkejä ja ohjeistusta unohtamatta.

Minkälaista on vakuuttava ja vaikuttava esimiestyö? Miten henkilöstön suoriutumista johdetaan ja mitataan? Seminaarissa kuullaan perhe-eläkkeen uudistumisesta ja koronapandemian vaikutuksesta eläkkeisiin sekä paneudutaan työkyvyn edistämiseen ja työsuojelutarkastukseen valmistautumiseen.

Ohjelmassa myös Apteekkariliiton ja Apteekkien eläkekassan ajankohtaiset kuulumiset, katsaus kevään työehtosopimusneuvotteluihin sekä Aptan ja Farmasialiiton yhteisen palkkausjärjestelmän uudistamishankkeen vaiheiden esittely. Tutuksi tulevat myös ajankohtaisten uudistusten ja uusien lakien pääkohdat.

Seminaari on tarkoitettu apteekkareille sekä apteekissa esimiesasemassa työskenteleville proviisoreille. Tervetuloa kehittämään ammattitaitoasi ja kuulemaan ajankohtaisista ilmiöistä!

Ohjelma alkaa torstaina 19.5.2022 klo 12.00 (lounas klo 11.00 alkaen) ja
päättyy perjantaina n. klo 15.00.

Hinnat

  • Kahden hengen huoneessa 740 € / hlö sisältäen kuljetuksen Helsingistä Haikon Kartanoon ja takaisin
  • 700 € / hlö ilman kuljetusta.
  • Yhden hengen huoneessa 790 € / hlö sisältäen kuljetuksen Helsingistä Haikon Kartanoon ja takaisin
  • 750 € / hlö ilman kuljetusta.

Ilmoittaudu viimeistään 14.4.2022!

Tutustu tarkkaan ohjelmaan

Ilmoittaudu seminaariin

Tutustu Haikon Kartanoon